Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje Leeuwinnen blijven scoren

Ook de derde wedstrijd van de poule werd gewonnen, dit keer werd Belgiƫ met 1-2 verslagen. En een recordaantal kijkers heeft het gezien, ruim 2,4 mensen zaten voor de buis. Het was maandagavond het best bekeken programma, meldt de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Naar het NOS Journaal van 20.00 uur keken 2,1 miljoen mensen. Op de derde plek eindigde de quiz De Slimste Mens met 1,3 miljoen kijkers.

Ook de twee vorige poule wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen trokken veel kijkers. Naar de wedstrijd tegen Denemarken (0-1) keken ruim 2,2 miljoen mensen. De openingswedstrijd tegen Noorwegen (1-0) trok ruim 2 miljoen kijkers. De uitzendingen rond de duels waren ook toen de best bekeken programma’s van de avond op NPO 1.

Foto: Jonas Bloemen

Het bericht Oranje Leeuwinnen blijven scoren verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *