Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voetbalmakelaar Blokhuis: “Dit is hét moment”

Terwijl de OranjeLeeuwinnen de poule wedstrijden spelen, speelt Leoni Blokhuis haar eigen wedstrijd. Ze zit weliswaar als supporter op de tribune, maar toch vooral om te netwerken als voetbalmakelaar.

In een korte reportage van de NOS vertelt Blokhuis over de magie van zo’n Europees Kampioenschap. “De nachten zijn kort. Dit is hét moment. Het EK is voor mij echt een plek waar ik allerlei mensen uit mijn vakgebied ontmoet. Van spelers tot bestuursleden van clubs.”

Voor de spelersmakelaar, die de belangen van maar liefst acht OranjeLeeuwinnen beheert, is dit eindtoernooi in eigen land een belangrijk moment om te netwerken. “Ik ontmoet al mijn contacten uit Europa en de rest van de wereld. Die mensen zie je niet iedere week, daar heb je via de telefoon en email normaal contact mee. Nu kunnen we het face to face hebben over hoe de selectie eruitziet, of dat ze nog op zoek zijn naar spelers.”

Bekijk de volledige reportage hieronder.

Het bericht Voetbalmakelaar Blokhuis: “Dit is hét moment” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *