Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

NOS gaat zaterdagavond uitpakken

Hoewel het EK vrouwenvoetbal nog steeds in volle gang is, trekt de NTR toch al de stekker uit de EK talkshow TALK. In plaats daarvan gaat de NOS uitgebreider voor- en nabeschouwen.

TALK was na de eerste poulewedstrijd tegen Noorwegen te zien bij NPO Best. Cabaretière Carolien Borgers besprak samen met haar gasten, onder wie Ronald Giphart, Leoni Blokhuis, Vera Pauw, Leonne Stentler en oud-voetbalster Daphne Koster, hoe de Oranje Leeuwinnen het er vanaf hadden gebracht.

In eerste instantie zag de NTR een vervolg van TALK wel zitten, maar dan moest de talkshow wel een succes worden. Na de wedstrijd tegen Noorwegen stemden 300.000 voetbalfans af op het programma. Dat is niet slecht voor een zender als NPO Best, maar de kijkcijfers zijn natuurlijk een stuk lager dan de EK-analyses bij de NOS. De laatste wedstrijd tegen België trok bijvoorbeeld al meer dan 2,4 miljoen kijkers.

Aanstaande zaterdag maken de voetbalvrouwen zich op voor de kwartfinale tegen Zweden. De NOS maakt die avond meer tijd vrij voor- en nabeschouwing dan tijdens de poulefase.

Het bericht NOS gaat zaterdagavond uitpakken verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *