Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SSS selectie en coach Michel Visser in de Topklasse

Na het laatste bericht van SSR Vrouwen, betreffende de zomerstop van de ploeg, is inmiddels nieuwe informatie gekomen. Onder andere over de competitie-indeling en het speelprogramma. Voor het nieuwe seizoen, 2017- 2018, alle informatie op een rijtje.

De bekerindeling

SSS VR1 is ingedeeld in een poule met Sporting 70 VR1 (uitkomend in Landelijke 1e klasse A), Ter leede VR2 (uitkomende Landelijke Hoofdklasse A) en Wartburgia VR2 (eveneens uitkomend in Landelijke 1e klasse A). Tegen Ter Leede en Wartburgia speelt de ploeg in de competitie tegen VR1. De eerste bekerwedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 2 september. De andere wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 9 en 16 september.

De competitie-indeling

Dankzij promotie via de nacompetitie komen de vrouwen van SSS uit in de Topklasse A. De tegenstanders zijn Barendrecht VR1 (West 2), Buitenveldert VR1 (West 1), DTS Ede VR1 (Oost), FC Eindhoven (AV) VR1 (Zuid 1), Jong ADO Den Haag (West 2), Jong PEC Zwolle (Oost), RCL VR1 (West 2), Saestum VR1 (West 1), Ter Leede VR1 (West 2), Jong VV Alkmaar (West 1), Wartburgia VR1 (West 1).

Het programma is inmiddels ook al bekend. De eerste speelronde, zaterdag 23 september, neemt SSS VR1 het op DTS Ede VR1 in Ede (Gelderland). Voor het verdere programma kijk hier.

De selectie

De vrouwenselectie van de nieuwe trainer, Michel Visser, blijft in tact. Paulien Kraaijeveld komt over van RVVH en vanuit de SHO B-jeugd sluit het talent Demi den Hollander aan. Shamilla Hamers wordt komend seizoen de assistent-trainster bij Vrouwen 1.

Ondertekening van het contract en kennismaking met de selectie

Op donderdagavond 15 juni kwam de vrouwenselectie van SSS VR 1 en SSS VR2 bij elkaar voor een kennismaking met de nieuwe trainer. Nadat elftalleider Ron de Bruin namens de technische commissie over het afgelopen seizoen vertelde, nam hoofdtrainer Michel Visser het woord. De Bruin sloot af met informatie over het trainingskamp. Na de kennismaking ondertekende Michel Visser zijn contract met SSS, namens het bestuur ondertekenden Bert den Tuinder en voorzitter Peter Riedijk.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen

Op zaterdag 12 augustus start de vrouwenselectie met trainen. Vervolgens wordt er nog op dinsdag getraind voordat men op vrijdagmiddag en avond vertrekt op trainingskamp in Mierlo.

Tekst en foto: Sss.nl

Het bericht SSS selectie en coach Michel Visser in de Topklasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *