Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Janny Roggen verwacht eindelijk erkenning door eigen EK

Janny Roggen is altijd vooruitstreven geweest. “Dat kwam al van huis uit. Mijn vader was ook voetballiefhebber. Ik mocht ook voetballen, hoewel ik toen al niet meer thuis woonde. Maar ik mocht de auto mee naar Zeist, ook van opa. Want ik heb het niet ver geschopt als voetballer, heb nooit Oranje gehaald, maar kwam wel op bestuurlijk vlak in aanraking met Oranje. Ik werd van huis uit gesteund.

Ik woonde destijds in Groningen en kreeg verkering met een jongen uit De Groeve. Hij was een goede voetballer. Tijdens een vakantie werkte ik op Dennenoord. Uit de gein werd gezegd: zullen we een damesteam beginnen in Zuidlaren? Zo kwam ik bij Zuidlaren. Lees hier verder.

Het bericht Janny Roggen verwacht eindelijk erkenning door eigen EK verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *