Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Strenge regels rondom OranjeLeeuwinnen tegen Zweden

Om 18.00 uur is de aftrap van de kwartfinale en tussen de Nederland en Zweden. Er gelden zaterdag strenge regels in Doetinchem rondom deze wedstrijd. De organisatie verzoekt iedereen tassen thuis te laten en de wijk rondom De Vijverberg wordt afgesloten voor verkeer.

De wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Zweden is uitverkocht, maar mogelijk zijn er nog kaarten te koop. Doetinchem verwacht dan ook een invasie van Oranjefans in het centrum van de stad. Om de toestroom in goede banen te leiden hebben alle bezoekers een e-mail gekregen met instructies om te parkeren op de daarvoor bedoelde locaties en gebruik te maken van pendelbussen. Parkeren rondom het stadion is niet mogelijk.

Bezoekers van de wedstrijd moeten bovendien hun ticket printen, want scannen vanaf een smartphone is niet mogelijk. Net als bij De Graafschap is een biertje drinken op de tribune er niet bij, alcoholgebruik is net als roken verboden.

De Fanzone aan de IJsselkade, waar maximaal 8000 fans voor én tijdens de wedstrijd welkom zijn, gaat om 12.00 uur open.

Het bericht Strenge regels rondom OranjeLeeuwinnen tegen Zweden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *