Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

TV en radio doen verslag van Nederland tegen Zweden

De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman, plaatste zich via een ongeslagen poulefase voor de kwartfinales van het Europees kampioenschap. Zaterdag is in Doetinchem Zweden de volgende tegenstander. Ook deze wedstrijd is live op Radio 1 en NPO 1 te volgen.

Om 17.40 uur begint bij de NOS op NPO 1 de voorbeschouwing, om 18.00 klinkt het eerste fluitsignaal. Het commentaar bij de wedstrijd komt van Frank Wielaard.

Vanuit stadion De Vijverberg praat Gert van ’t Hof de kijkers bij met analisten Anouk Hoogendijk en Manon Melis. Rivkah op het Veld staat langs de lijn voor een sfeerverslag en een interview met de bondscoach.

Duitsland en Denemarken

Later op de avond wordt ook de tweede kwartfinale, tussen Duitsland en Denemarken, rechtstreeks uitgezonden. De voorbeschouwing van dat duel begint rond 20.25 uur. In verband met de EK-wedstrijden is het NOS Journaal van 20.00 uur zaterdag te zien op NPO 2.

Radio 1

Op Radio 1 is de wedstrijd van Oranje te volgen via NOS Langs de Lijn, met commentaar van Andy Houtkamp en Ragnar Niemeijer, meldt Radio.nl. Oud-international Daphne Koster schuift aan voor de analyse. Daarna is er ook een verslag van Duitsland-Denemarken tot 23.00 uur.

Tekst: Radio.nl
Foto: Nienke van der Tak

Het bericht TV en radio doen verslag van Nederland tegen Zweden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *