Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Finale stad trapt af met forum over vrouwenvoetbal

Enschede loopt zich warm voor het EK vrouwenvoetbal, dat volgende week neerstrijkt in De Grolsch Veste. De halve finale (donderdag 3 augustus) en de finale (zondag 6 augustus) worden in het stadion van FC Twente gespeeld.

De Grolsch Veste staat echter komende maandag al volledig in het teken van het EK. ’s Avonds om half acht wordt er afgetrapt voor een forum over vrouwenvoetbal. De toegang is gratis, mits u zich heeft aangemeld via onderstaande link.

Vier panelgasten gaan met elkaar en het publiek in debat over het thema vrouwenvoetbal. Minke Booij (voormalig tophockeyster en nu manager vrouwenvoetbal bij de KNVB), Leoni Blokhuis (spelersmakelaar in het vrouwenvoetbal), Gertjan Verbeek (voetbalcoach en analist) en Jan van Halst (directeur FC Twente en ook analist) nemen plaats achter de paneltafel.

Ze laten hun licht schijnen op het EK, de prestaties van Oranje, de impact van het toernooi op het vrouwenvoetbal en de toekomst van deze snelst groeiende sport in Nederland.

WEURO 2017 komt dus maandag al naar Enschede, de stad waar FC Twente tien jaar geleden de aanzet gaf tot de start van de eredivisie vrouwen. Aan het eind van het programma zijn er twee kaarten voor de EK-finale te verdienen. De winnaar van de petje-op-petje-afquiz gaat met die hoofdprijs naar huis.

  • Wat: Forum over vrouwenvoetbal;
  • Waar: De Grolsch Veste;
  • Wanneer: maandag 31 juli, 19:30 uur;
  • Entree: gratis;
  • Meldt u snel aan via hier.

Het bericht Finale stad trapt af met forum over vrouwenvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *