Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Janny Timisela trainster Jong Reiger Boys

Het bestuur van v.v. Reiger Boys is verheugd te kunnen mededelen dat het er in geslaagd is een nieuwe trainster te contracteren voor het seizoen 2017-2018.

Het bestuur en de Technische Commissie zijn er van overtuigd dat zij, in de persoon van Janny Timisela, een trainster hebben aangetrokken die samen met de vereniging gaat proberen de talenten in Jong Reiger Boys naar een (nog) hoger niveau te brengen. Haar visie óp het voetbal en passie vóór het voetbal passen ten volle bij onze eigen ambities en stemmen ons hoopvol voor de toekomst.

Janny Timisela zou in principe komend seizoen aan de slag gaan bij de VR1 van Fortuna Wormerveer. Helaas is het prestatievoetbal niet haalbaar. In een reactie liet Janny Timisela het volgende weten: “Het is voor mij ongelooflijk dat dit gebeurt voor een zo gerenommeerde club als Fortuna Wormerveer. Ik had er heel veel zin in om samen met mijn zus Fien, Fortuna Wormerveer naar een nog hoger niveau te helpen brengen. Helaas is dit door de ontstane situatie onmogelijk. Ik vind het niet alleen erg voor mijzelf, maar zeker ook voor Fortuna Wormerveer en voor het vrouwenvoetbal!”

Ze heeft in ieder geval weer heel veel zin om de talenten van Reiger Boys aan de slag te gaan.

Het bericht Janny Timisela trainster Jong Reiger Boys verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *