Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

GEZOCHT | Zondag hoofdklasser sv Venray zoekt tegenstander

Het in de zondag Hoofdklasse B uitkomende sv Venray VR1 is opzoek naar een tegenstander. De ploeg zou op donderdag 17 augustus een oefenwedstrijd spelen, maar de tegenpartij was helaas genoodzaakt af te melden.

De club is daarom op zoek naar een nieuwe tegenpartij voor bovengenoemde datum. Het aanvangstijdstip is tussen 19.30 uur en 20.00 uur. Bij interesse graag telefonisch contact opnemen met Henk Deegens via 06-11111280 of per email via henkdeegens@ziggo.nl.

Het bericht GEZOCHT | Zondag hoofdklasser sv Venray zoekt tegenstander verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *