Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Martens en Spitse namens Nederland op topscorerslijst

Er zijn nog drie wedstrijden te gaan, maar de Engelse spits Jodie Taylor ligt op koers om de topscorerstitel te pakken. Zo besliste ze afgelopen zondagavond nog de wedstrijd tegen Frankrijk door het enige doelpunt in dat duel te scoren.

Naast de Italiaanse Daniela Sabatino en de Portugese Carolina Mendes staan ook Lieke Martens en Sherida Spitse op de lijst. Beide Oranje-speelsters wisten al twee keer te scoren, waarvan Spitse twee keer via elf meter doel trof.

Het bericht Martens en Spitse namens Nederland op topscorerslijst verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *