Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

1600 extra kaarten voor halve finale vrijgekomen

Goed nieuws voor alle supporters die nog geen kaartje hebben voor de halve finale. Er zijn 1600 extra kaarten vrijgekomen voor de wedstrijd Nederland en Engeland, die donderdag in de Grolsch Veste te Enschede wordt gespeeld.

Deze kaarten zijn beschikbaar gesteld omdat Engeland niet alle gereserveerde kaarten heeft afgenomen, meldt OnsOranje. Vanaf 15.00 uur komen de tickets daarom opnieuw in de verkoop. In verband met de te verwachten drukte wordt geadviseerd alvast een account aan te maken via deze link.

Het bericht 1600 extra kaarten voor halve finale vrijgekomen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *