Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wiegman komt met goed nieuws in aanloop naar halve finale

De bondscoach van de OranjeLeeuwinnen, Sarina Wiegman, verwacht een geweldige wedstrijd tegen Engeland. Het stadion in Enschede is uitverkocht en dat staat sowieso garant voor een heerlijke voetbalsfeer.

Nu de halve finale is bereikt droomt menig landgenoot inmiddels van zondag 6 augustus, ook de bondscoach. “Ja, ik heb ook wel dromen, maar nog niet van de finale. We moeten om er een wedstrijd van te maken nog een schepje bovenop doen om die finale te halen”, laat ze tegenover OnsOranje weten.

Toch geniet ze van elk moment en vindt ze het geweldig dat ze met Oranje in de halve finale staat. Inmiddels is ze ook goed op de hoogte van het gevaar van de Engelsen.  “Ze spelen heel opportunistisch met een heel gevaarlijke voorhoede”,  aldusWiegman. Ook benadrukt ze eens dat ze met Jodie Taylor de huidige topscoorster van het toernooi in huis hebben.

Oranje verloor in november 2016 nog met 0-1 van Engeland door een doelpunt van diezelfde Taylor. Wiegman stelt dat Oranje toen ook goed speelde, maar ziet dat haar team nu meer in vorm is. De bondscoach eindigde overigens met goed nieuws, want zoals het er nu naar uitziet kan Stefanie van der Gragt gewoon starten tegen Engeland.

Het bericht Wiegman komt met goed nieuws in aanloop naar halve finale verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *