Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Finale tussen Nederland en Denemarken in Zwitserse handen

De finale van WEURO 2017, het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal, staat zondagmiddag om 17:00 uur onder leiding van de Zwitserse Esther Staubli. De UEFA heeft de 37-jarige leidsvrouw aangesteld voor de finale tussen de OranjeLeeuwinnen en Denemarken.

Staubli krijgt assistentie van landgenote Belinda Brem en de Kroatische Sanja Rodjack Karsic. Langs de kant zitten twee Duitse arbiters: Bibiana Steinhaus is vierde official en Katrin Rafalski is de reservescheidsrechtster tijdens de finale.

Staubli fluit al elf jaar op internationaal niveau en was ook actief op verschillende EK- (2009 en 2013) en WK-eindtoernooien (2011 en 2015). Op WEURO 2007 floot ze de wedstrijden Engeland-Schotland, Zweden-Italië en de kwartfinale tussen Engeland en Frankrijk. Daar komt aankomende zondag (aftrap 17:00 uur) dus de finale nog bij.

Het bericht Finale tussen Nederland en Denemarken in Zwitserse handen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.