Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Geïrriteerde bondscoach Engeland als de Hulk langs zijlijn

De Engelse bondscoach, Mark Sampson, wond zich langs de zijlijn zichtbaar op over de beslissingen van de Franse scheidsrechtster Stéphanie Frappart.

Sampson roemde de inzet van zijn speelsters. “Ik ben ontzettend trots op dit team. Ze zitten er helemaal doorheen. De tranen van zowel speelsters als staf vloeiden rijkelijk in de kleedkamer. Ik kan je beloven dat deze groep, emotioneel en fysiek, alles heeft gegeven op deze zomer iets te bereiken.”

Ondanks de flinke nederlaag kijkt de bondscoach met een schuin oog naar de leidsvrouw. “Sommige beslissingen vallen soms niet jouw kant op tijdens een wedstrijd, maar in een wedstrijd als vanavond is het een bittere pil om te slikken als je speelsters alles hebben gegeven. De scheidsrechtsters doen hun best, ik ben ervan overtuigd dat zij (Frappart) dat vanavond ook heeft gedaan.” Toch wond Sampson zich langs de zijlijn zo ontzettend op, dat zelfs zijn overhemd scheurde:

 

 

Foto: TheFa.com

Het bericht Geïrriteerde bondscoach Engeland als de Hulk langs zijlijn verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *