Huldiging OranjeLeeuwinnen bij winst Europese titel

Op zondag om 17.00 uur spelen de OranjeLeeuwinnen de finale tegen Denemarken. In een uitverkocht stadion, de fanzone en tijdens de mars naar het stadion zullen duizenden supporters Nederland steunen.

De KNVB heeft bij de burgemeester van Utrecht geïnformeerd of zij als gastheer willen optreden voor een eventuele huldiging. De provincie en de gemeente hebben positief gereageerd. Bij winst zullen daarom op maandag 7 augustus in Park Lepelenburg tussen 18.00 uur en 20.30 uur de gehele staf en de internationals gehuldigd worden.

De KNVB kiest voor Utrecht, één van de zeven speelsteden, vanwege ‘de prachtige start van het toernooi op 16 juli, de centrale ligging van de stad en de gunstige ligging ten opzichte van de KNVB-campus, het basiskamp van de OranjeLeeuwinnen’, zo staat in de brief. “De afgelopen week hebben we samen met de KNVB enkele voorbereidingen getroffen.”

De KNVB is organisator van het evenement en tevens de aanvrager van de vergunning. De gemeente regelt de zaken rondom veiligheid, vergunningen, mobiliteit en communicatie met omwonenden. Om op tijd klaar te zijn met alle voorbereidingen wordt morgen gestart met een beperkt aantal opbouwwerkzaamheden in Park Lepelenburg.

 

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Huldiging OranjeLeeuwinnen bij winst Europese titel verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!