Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Supporters tellen honderd euro neer voor kaarten finale

 

Nu duidelijk is dat de OranjeLeeuwinnen in de finale van het EK staat, zijn de kaarten daarvoor erg gewild. Op onder andere  Marktplaats wordt een veelvoud van de oorspronkelijke prijs geboden.

Op Ticketswap zijn zo’n 2600 mensen op zoek naar kaartjes en is het aanbod aanzienlijk kleiner, meldt RTL Nieuws. Oprichter Hans Ober meldt dat er tot nu toe een dertigtal kaarten via zijn platform is verkocht. “Als er een kaartje aangeboden wordt, dan is dat in no-time verkocht.” De prijzen via de site liggen niet heel hoog, omdat de site een limiet heeft van 120 procent van de originele prijs. Kaartjes gaan daar daarom voor gemiddeld 22 euro weg.

Op Marktplaats liggen die prijzen totaal anders. Daar worden inmiddels al kaarten aangeboden voor honderd euro per stuk, waar de reguliere verkoopprijzen van die tickets tussen de twintig en vijftig euro lag.

Tegenover persbureau ANP meldt de KNVB dat het doorverkopen van kaarten niet is toegestaan, maar de handel wordt ook niet aan banden gelegd. “We staan niet te springen om oneerlijke doorverkoop. Als mensen toch kaarten kopen dan hopen we dat ze kiezen voor een site als Ticketswap waarbij de kaarten gecontroleerd zijn. We houden het wel in de gaten.”

Foto: Fctwente.nl

Het bericht Supporters tellen honderd euro neer voor kaarten finale verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.