Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Alle informatie omtrent de EK-finale

Zondag 6 augustus wordt in het FC Twente Stadion de finale van het Europees Kampioenschap gespeeld. Om 17.00 uur wordt er afgetrapt tussen Nederland en Denemarken. Lees hier belangrijke informatie over onder andere de bereikbaarheid, het printen van tickets, het stadion, de veiligheid en de activiteiten in de stad.

Print je tickets

Heb je jouw tickets online gekocht? Print dan voordat je op weg gaat je tickets. Alleen met een geprint ticket op A4-formaat heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang.

Vervoersinformatie Openbaar Vervoer

Het FC Twente Stadion is uitstekend met het Openbaar Vervoer (OV) te bereiken. We raden je daarom aan om met de trein te komen en te reizen naar station Enschede Kennispark. De NS zet extra treinen in en deze maken extra stops op station Enschede Kennispark.

Pendelbussen

Parkeer je op de parkeerplaats bij de Universiteit Twente (UT), dan kun je met pendelbussen vanaf 9.00 uur naar het Station Enschede en vice versa. Vanuit het station loop je naar de Fanzone op het Stationsplein en Wilminkplein. Vanaf twee uur voor de wedstrijd rijdt de pendelbus rechtstreeks van het station Enschede (Fanzone en binnenstad) naar het stadion. Tegelijkertijd treedt de pendeldienst tussen de parkeerplaats UT en het stadion in werking. Na afloop van de wedstrijd rijden er pendelbussen van het stadion naar de parkeerplaats UT. Om terug naar de binnenstad te gaan, kun je gebruik maken van de trein.

Je kunt je fiets stallen op het grasveld bij bushalte Enschede Kennispark NK. Vervolgens loop je onder de spoortunnel naar het stadion. Ook is er een fietsenstalling tussen het spoor en P2 direct naast het stadion.

Parkeerinformatie

Je kunt gratis parkeren op het terrein van UT. Op het terrein wijzen parkeerwachters je de weg. Volg de borden om op de snelste en juiste manier bij het parkeerterrein van de Universiteit te komen. Let op: in de binnenstad van Enschede is er op zondag weinig tot geen parkeergelegenheid. Het OV wordt aangeraden. Mindervalide parkeerplaatsen zijn beschikbaar bij het stadion. Op vertoon van je mindervaliden parkeerkaart verwijzen parkeerwachters je de weg. Kom je met een touringcar dan verwijzen parkeerwachters je naar de P-plaats voor public touringcars.

Klik hier voor meer informatie over parkeren en de route.

Stadioninformatie

Bij het stadion is een commercial zone waar je onder andere terecht kunt voor merchandise en eten. Tijdens de wedstrijd kun je in het FC Twente Stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor (alcoholvrij) bier, frisdranken, koffie en thee. Ook zijn er snacks zoals diverse warm en koud belegde broodjes en andere lekkernijen.

In het FC Twente Stadion kun je betalen met consumptiemunten die je op diverse plekken in het stadion contant of per pin kunt kopen. Let op: bij de muntautomaten in de grachten kun je alleen met cash betalen. Buiten het stadion staan er vier verkooppunten waar je met pin kunt betalen. Er zijn op twee punten buiten het stadion toiletten beschikbaar. Hier vind je een plattegrond van het stadion. Bij het stadion staan ook vrijwilligers die je de weg kunnen wijzen naar de juiste ingang.

Het bericht Alle informatie omtrent de EK-finale verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *