Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

GEZOCHT: De stem voor PSV

PSV (Eredivisie Vrouwen) is met ingang van het nieuwe seizoen op zoek naar een omroep(st)er voor de thuiswedstrijden op De Herdgang. Volg jij het vrouwenvoetbal en vind jij het leuk om publiek te enthousiasmeren? Meld je nu aan!

Voor de thuiswedstrijden van PSV Vrouwen is de club op zoek naar een nieuwe enthousiaste omroep(st)er. Het betreft een vrijwilligersfunctie waarbij je inzetbaar bent bij thuiswedstrijden van het vrouwenteam om de opstellingen, doelpuntenmakers en andere bijzonderheden om te roepen. Herken jij je in het onderstaande profiel?

  • Affiniteit met vrouwenvoetbal en PSV
  • Enthousiast
  • Communicatief sterk
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Beschikbaar op vrijdagavond

De thuiswedstrijden van PSV, maximaal vijftien duels per seizoen, worden gebruikelijk gespeeld op vrijdagavond om 19.30 uur. Je ervaart van dichtbij de ontwikkeling van vrouwenvoetbal, kunt een bijdrage leveren aan de sfeerbeleving en maakt onderdeel uit van een kleinschalige en gedreven wedstrijdorganisatie.

Heb jij interesse? Stuur je motivatie om de nieuwe omroep(st)er te worden vóór vrijdag 11 augustus naar psvvrouwen@psv.nl. Houd er rekening mee dat PSV op vrijdag 8 september de eerste thuiswedstrijd van het seizoen speelt. Bekijk hier het hele programma van de Eredivisie.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht GEZOCHT: De stem voor PSV verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.