Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Generale repetitie voor huldiging Oranje geslaagd

Wat een feest! De Oranje Leeuwinnen hebben Enschede zondag in een oranje roes gehuld. Na het behalen van de Europese titel bereikten de festiviteiten hun hoogtepunt. Voor de Leeuwinnen zelf begon het feest in het stadion, daarna ging het door in de binnenstad, bij Fellini.

De nieuwbakken heldinnen verschenen laat op de avond op het podium van de horecagelegenheid aan de Bolwerkstraat. Daar gingen de vrouwen helemaal uit hun dak. Er werd gedanst en gezongen. Aanvoerder Sherida Spitse greep de microfoon, terwijl Shanice van de Sanden – net als tijdens wedstrijden – het publiek probeerde op te zwepen.

De aanwezigheid van de OranjeLeeuwinnen zorgde voor een lange rij bij de entree van Fellini. De mensen die binnenkwamen vierden het feestje van de Europese kampioenen gezellig mee, de overige fans dropen teleurgesteld af.

Het bericht Generale repetitie voor huldiging Oranje geslaagd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.