Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

NOS zendt huldiging Oranje LIVE uit

Na het winnen van de finale van het Europees Kampioenschap in eigen land hebben de OranjeLeeuwinnen zondagavond geschiedenis geschreven. Deze bijzondere prestatie wordt maandagavond gevierd met een grootse huldiging in Utrecht.

De OranjeLeeuwinnen van bondscoach Sarina Wiegman versloegen Denemarken met 4-2 in een zinderende finalestrijd. De NOS zendt de huldiging van de Oranjevrouwen rechtstreeks, vanaf 18.50 uur, uit op NPO 1.

Maandag stapt het Nederlands elftal bij de Sterrenwacht op een boot die over de stadsbuitengracht naar het Lepelenburg vaart. Daar maken de Europese kampioenen op het podium hun opwachting voor het Oranjepubliek.

De NOS is er de gehele huldiging live bij: Gert van ’t Hof is ter plekke voor de presentatie van de uitzending, terwijl Rivkah op het Veld op de boot en op het podium praat met de speelsters en andere betrokkenen. De uitzending ‘NOS Huldiging Oranjevrouwen’ duurt een uur.

Foto: Marco van Basten (Twitter)

Het bericht NOS zendt huldiging Oranje LIVE uit verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *