Roetgering: “Ik had liever zelf op het veld gestaan.”

Maud Roetgering, FC-Twente speelster en ambassadrice van het Europees Kampioenschap Vrouwenvoetbal verbaast zich over het feit dat de OranjeLeeuwinnen vandaag in Utrecht worden gehuldigd en niet in Enschede.

Tegenover RTV Oost laat Roetgering weten het jammer te vinden dat de huldiging niet in ‘haar’ stad plaatsvindt. ‘Doodzonde, de speelsters hadden gehuldigd moeten worden in de stad waar het allemaal is begonnen: Enschede.’

De voetbalster had zelf overigens ook dolgraag op het veld gestaan gister, iets dat een dubbel gevoel geeft. Ondanks alles is ze wel ‘ontzettend blij voor de meiden’. Ook roemt ze de sfeer in het stadion tijdens de finalestrijd. “Ik denk dat niemand had verwacht dat het Nederlands elftal uiteindelijk in de Grolsch Veste terecht zou komen.”
Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Roetgering: “Ik had liever zelf op het veld gestaan.” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!