Technische Commissie UEFA unaniem over Martens

Lieke Martens is door een Technische Commissie bestaande uit Patricia González (Spanje), Jarmo Matikainen (Finland) , Anne Noé (België) en Hesterine de Reus (Nederland) verkozen tot beste speelster van het WEURO2017. Naast haar drie doelpunten was ze ook betrokken met enkele assists en wist ze haar team met fantastische acties te inspireren.

De 24-jarige die deze zomer van FC Rosengård naar FC Barcelona verhuist, was al vanaf de eerste wedstrijd tegen Noorwegen aanwezig met haar dribbels en domineerde de linkervleugel. Ze scoorde de winnende treffer teen België en nam een geweldige vrije trap tegen Zweden en hielp Nederland zo de halve finale te bereiken. In die finale zorgde ze ervoor dat Oranje op een 1-2 voorsprong kwamwaarbij ze in de wedstrijd ook nog twee keer een assist wist te geven. In 2013 ontving keepster Nadine Angerer (DUI) deze geweldige en eervolle prijs.

Hieronder het overzicht van de beste elf op dit EK:

Keepster
Sari van Veenendaal (Nederland)

Verdedigers

Lucy Bronze (Engeland)
Anouk Dekker (Nederland)
Steph Houghton (Engeland)
Verena Aschauer (Oostenrijk)

Middenvelders

Theresa Nielsen (Denemarken)
Jackie Groenen (Nederland)
Sherida Spitse (Nederland)
Lieke Martens (Nederland)

Aanvallers

Pernille Harder (Denemarken)
Jodie Taylor (Engeland)

Het bericht Technische Commissie UEFA unaniem over Martens verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!