Eerste oefenwedstrijd Oranje al bekend

De Oranje Leeuwinnen openen de voorbereiding op de aanstaande WK-kwalificatiereeks met een oefenwedstrijd in en tegen vice-Europees kampioen Denemarken. De reprise van de EK-finale, die afgelopen zondag eindigde in een 4-2 overwinning voor de Oranje Leeuwinnen, wordt vrijdag 15 september vanaf 18.00 uur in de CASA Arena Horsens gespeeld.

De CASA Arena Horsens is een voetbalstadion waarin de Deense eersteklasser AC Horsens speelt. Het stadion biedt plaats aan ongeveer 8.000 toeschouwers.

De Deense en Nederlandse voetbalbond spraken al in het voorjaar af na het EK tegen elkaar te oefenen. De ontmoeting staat voor beide ploegen in het teken van de voorbereiding op de WK-kwalificatiereeks, die voor Nederland op 24 oktober van start gaat. De Oranje Leeuwinnen treffen in de eerste wedstrijd van de WK-campagne in Noorwegen opnieuw een voormalig EK-groepsgenoot.

Het bericht Eerste oefenwedstrijd Oranje al bekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!