Oranje O19 op jacht naar succes in Noord-Ierland

Oranje O19 speelt dinsdag om 16.00 de eerste poulewedstrijd van het EK in Noord-Ierland. In Ballyema moet er worden afgerekend met Frankrijk. Nederland trof Frankrijk ook al tijdens de Eliteronde. Toen hield de ploeg van Jessica Torny de Fransen op 0-0, wat voldoende was voor de poulewinst.

Deze zomer plaatsen de vier halve finalisten zich voor het WK-eindtoernooi in Frankrijk. En als de Franse ploeg de halve finale haalt, volgt er ook voor de beste nummer drie van de twee poules nog een tweestrijd om een WK-plek. Oranje 19 zal het na Frankrijk ook gaan opnemen tegen Engeland (11 augustus) en Italië (14 augustus).

Het bericht Oranje O19 op jacht naar succes in Noord-Ierland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!