OranjeLeeuwinnen blijven scoren op televisie

Ruim 2,1 miljoen mensen hebben maandag op televisie gekeken naar de huldiging van de OranjeLeeuwinnen. De ceremonie in Utrecht was daarmee op het NOS Journaal van 20.00 uur na, het best bekeken programma van maandag. Dat meldt de Stichting KijkOnderzoek dinsdag. De huldiging was te zien op NPO1.

De OranjeLeeuwinnen werden zondag Europees kampioen door in de finale Denemarken met 4-2 te verslaan. De wedstrijd zelf werd gevolgd door ruim 4 miljoen tv-kijkers. De prijsuitreiking op zondagavond trok zelfs bijna 5,4 miljoen televisiekijkers.

Ruim 1,5 miljoen mensen keken maandagavond naar de tweede aflevering van MAX-programma We zijn er bijna. Het programma waarin presentatrice Martine van Os een groep kamperende ouderen volgt, staat daarmee op de derde plek. Ook een ander programma van de ouderenomroep scoorde goed: naar Groeten van Max keken 1,2 miljoen mensen. De uitzending van Jinek, die volledig in het teken stond van het Nederlands elftal trok 1,1 miljoen kijkers.

Het bericht OranjeLeeuwinnen blijven scoren op televisie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!