FC Twente oefent vrijdag tegen Duits team

FC Twente is afgelopen maandag aan het tweede gedeelte van de voorbereiding begonnen. De ploeg van Tommy Stroot speelt op vrijdag een oefenduel tegen Werder Bremen dat uitkomt in de Frauen Bundesliga. Het duel wordt om 18.00 uur gespeeld op Sportpark Slangenbeek in Hengelo.

Het team van Tommy Stroot speelt zonder de kersverse Europees kampioenen Sherida Spitse, Renate Jansen en Kika van Es. Ook Ashleigh Weerden en Joëlle Smits zijn er niet bij. Het duo is namens Oranje O19 actief op het EK in Noord-Ierland.

De eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen werd gespeeld tegen het MSV Duisburg van Eshly Bakker, die vorig seizoen nog in het shirt van FC Twente speelde. De Tukkers wisten uiteindelijk met 4-2 te winnen.

Het bericht FC Twente oefent vrijdag tegen Duits team verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!