Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

PSV leeft toe naar start Eredivisie

PSV is dinsdag op De Hergang begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De (jeugd)internationals ontbreken echter nog. Daardoor had trainer Nebojsa Vuckovic slechts de beschikking over een kleine selectie. De eerste training werd dan ook voornamelijk gebruikt om de spieren los te gooien.

De sfeer was ontspannen en er werd volop nagepraat over de zomerstop. Ook maakte de aanwezige speelsters kennis met aanwinsten Zsofia Rácz en Kelly Steen. PSV werkt in aanloop naar het nieuwe seizoen drie oefenwedstrijden af. Hieronder een overzicht:

Datum Aanvang Thuis Uit
11.08.2017 19.30 uur PSV sv Someren
18.08.2017 19.00 uur PSV KRC Genk
25.08.2017 19.30 uur PSV RSC Anderlecht


Foto: Nienke van der Tak

Het bericht PSV leeft toe naar start Eredivisie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.