Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Dolstra en Brummel hervatten competitie

Kim Dolstra hervat de IJslandse competitie (Úrvalsdeild) op 10 augustus met een thuiswedstrijd tegen ÍB Vestmannaeyja. Het is gelijk een topper want haar Stjarnan ontvangt direct een tegenstander die op slechts één punt in de ranglijst volgt. De koploper in IJsland is Thór/KA dat met vijf punten meer en één wedstrijd minder gespeeld stijf bovenaan staat. De reguliere competitie gaat over achttien wedstrijden.

De reguliere competitie (Toppserien) van Noorwegen hervat op 11 augustus 2017, maar de Nederlandse Marije Brummel speelt pas op zondag de dertiende. Met haar Sandviken gaat het nog niet zo goed, maar daar kan dit weekend verandering in komen. Brummel speelt namelijk zondag om 13.00 uur tegen Medkila, de nummer laatst. Sandviken bezet momenteel de tiende plaats. Winst is noodzakelijk om de tweede helft van de reguliere competitie goed te starten. De nummer laatst degradeert en de nummer elf mag in de herkansing.

Hopelijk komt Sandviken met Marije Brummel weer in de flow en legt onze landgenoot net als vorig jaar de vrije trappen er weer op deze manier in:

Het bericht Dolstra en Brummel hervatten competitie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.