Duitse competitie start op 2 september

De Duitse kampioen VfL Wolfsburg start op zaterdag 2 september 2017 aan het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen 1899 Hoffenheim. Ook in de Bundesliga zullen er weer genoeg Nederlandse speelsters actief zijn.

Namens Bayern München nemen Jill Roord, Lineth Beerensteyn en Jacintha Weimar het op tegen SGS Essen. 1. FFC Frankfurt speelt met Jackie Groenen thuis tegen 1. FC Köln. Tot slot reist Eshly Bakker met MSV Duisburg af naar sc Freiburg voor de kick-off van een nieuw avontuur in het buitenland.

In de 2e divisie van de Bundesliga zullen namens Borussia Mönchengladbach o.a. de Nederlandse Kelly Simons, Kelsey Geraedts, Liv Aerts, Kyara Rosalina en Fabiënne Hendriks uitkomen. Nienke Olthof en Lysanne van der Wal staan onder contract bij BV Cloppenburg en aanvalster Kyra Speel maakte onlangs de overstap naar sv Meppen.

Borussia Mönchengladbach speelt op zondag 3 september een uitwedstrijd tegen sv Henstedt-Ulzburg. BV Cloppenburg speelt tegen FSV Gütersloh 2009 en SV Meppen neemt het thuis op tegen Arminia Bielefeld.

Het bericht Duitse competitie start op 2 september verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!