Speelschema Engelse competitie bekend

Op zondag 24 september 2017 start de Football Association Women’s Super League (FA WSL) in Engeland. Arsenal, met Sari van Veenendaal, Dominique Janssen, Daniëlle van de Donk en Vivianne Miedema in de gelederen, neemt het in een thuiswedstrijd op tegen Birmingham City.

Regerend landskampioen Manchester City gaat op bezoek bij Yeovil Town Ladies FC. Daarnaast moet het Sunderland van Dominique Bruinenberg het opnemen tegen Reading FC, waar Mandy van den Berg speelt. Danique Kerkdijk opent met Bristol City tegen Chelsea, een uitwedstrijd.

En tot slot begint de competitie met de fantastische Merseyside Derby. Everton, met Marthe Munsterman en Siri Worm, ontvangt Liverpool FC met Shanice van de Sanden. Bekijk hier het gehele speelschema.

Het bericht Speelschema Engelse competitie bekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!