ADO Den Haag begint uitstekend aan trainingskamp

De selectie van ADO Den Haag is naar het Zeeuwse Goes afgereisd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegen vierdeklasser SVV’ 65 VR1 werd er eenvoudig gewonnen. De ploeg van trainer Arend Regeer noteerde een o-12 overwinning.

Vlak na aankomst stond er eerst echter een krachttraining bij sponsor Basic Fit op het programma. Onder leiding van krachttrainer Roy Hagenaars werkten de vrouwen verschillende oefeningen af. ‘S middags stond bij gastheer SSV’65 een keurig verzorgde voedzame sportmaaltijd klaar voor het team.

De nieuwe aanwinsten wisten ook speelminuten te maken. Barbara Lorsheyd, Lauren Delleman, Sharon Kok en Suzanne Admiraal kwamen allemaal in actie. Tijdens het trainingskamp zal ADO Den Haag nog een oefenwedstrijd afwerken. Zaterdag is Kloetinge de tegenstander, aanvang van dat duel is 14.30 uur.

Foto: ADOvrouwen

Het bericht ADO Den Haag begint uitstekend aan trainingskamp verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!