Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

ADO Vrouwen krijgen prominente plek op Den Haag FM

Vanaf deze week is Annabel Toorenburg, assistent-trainster van ADO Den Haag, iedere donderdagochtend rond 7.50 uur te horen op Den Haag FM. In Haagse Ochtendradio beschouwt ze met presentator Justin Verkijk voor en na op de wedstrijden en bespreekt ze het laatste nieuws rondom de selectie, meldt Den Haag FM.

In een introductie maandagochtend sprak Toorenburg over het succes van de OranjeLeeuwinnen en de invloed van Sarina Wiegman, met wie ze zelf nog samenwerkte bij ADO. “Ze is gewoon heel duidelijk tegen de speelsters en dat is waar het de afgelopen jaren aan ontbrak in het vrouwenvoetbal.”

Volgens de assistent is het succes overigens niet eenmalig, maar een voorbode op nog veel meer. “Dit is pas het begin, we gaan nog veel horen van de OranjeLeeuwinnen.”

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht ADO Vrouwen krijgen prominente plek op Den Haag FM verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.