Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Na postzegels en munt nu ook KBTR voor OranjeLeeuwinnen

De Europese winst van de OranjeLeeuwinnen heeft in Nederland veel losgemaakt. Zo was er een huldiging in Utrecht die tienduizenden mensen trok, werd de Domtoren in het oranje gehuld en werden er postzegels en een speciale munt ontworpen ter ere van dit grote succes.

In de stad waar het allemaal begon en eindigde, Utrecht, is echter nog een speciaal eerbetoon ontstaan. Tim van der Voort spotte de enige echte KBTR (kabouter) die in oranje tenue de beker omhoog tilt, weet Algemeen Dagblad.

De kabouter siert al jaren het Utrechtse straatbeeld en werd bij het grote publiek bekend in aanloop naar de bekerfinale tussen FC Utrecht en Feyenoord in 2016. Toen verschenen op meerdere plekken in de stad kabouters in het tenue van FC Utrecht.

Foto: Tim van der Voort

Het bericht Na postzegels en munt nu ook KBTR voor OranjeLeeuwinnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *