Achilles ’29 hard onderuit tegen team Eshly Bakker

Achilles ’29 oefende vrijdag tegen MSV Duisburg, de Duitse club waar Eshly Bakker in bloedvorm verkeert. Zij en haar team wonnen het duel ogenschijnlijk makkelijk met 0-5, meldt MSV Duisburg via Twitter.

Het team van coach Robert de Pauw speelt ter voorbereiding op de start van de Eredivisie nog thuis tegen Standard Luik (15 augusus), sc Bemmel JO17 (18 augustus) en sluit af met een uitwedstrijd tegen sv Venray op 25 augustus. Op zondag 3 september start het om 14.30 uur de competitie in Amsterdam tegen Ajax.

Foto: MSV Duisburg (Facebook)

Het bericht Achilles ’29 hard onderuit tegen team Eshly Bakker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!