Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Engelse club scoort: gelijk salaris voor mannen en vrouwen

Een primeur voor het Engelse Lewes FC, de vereniging is namelijk de eerste voetbalclub die mannen en vrouwen hetzelfde salaris betaalt. De club gelooft in equal pay omdat de vrouwen en mannen dezelfde inzet tonen en dus op basis van deze inspanning geen verschil wil maken.

Het is heel belangrijk dat de financiƫn in het vrouwenvoetbal omhoog gaan, zodat het ook deze tak van sport zich verder ontwikkelt, zowel binnen als buiten het speelveld. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan hier.

Het bericht Engelse club scoort: gelijk salaris voor mannen en vrouwen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *