Noorse international naar FC Twente

FC Twente heeft zich versterkt met Andrine Tomter. De 22-jarige Noorse middenvelder heeft een contract voor één seizoen getekend bij de ploeg van Tommy Stroot. Tomter komt over van Alvaldnes dat uitkomt in de Toppserien. Met de komst van de Noors international is de selectie compleet.

Andrine Tomter

“Vanuit Noorwegen naar Nederland gaan voor mijn voetbalcarrière is op verschillende vlakken een mooie uitdaging voor mij. Het is voor het eerst dat ik voor een buitenlandse club ga spelen. Ik denk dat het goed voor mijn ontwikkeling is als speelster en als mens. Ik heb de dagen dat ik hier was een goede indruk gekregen van FC Twente Vrouwen maar ook FC Twente. Een mooie historie met veel ambitie naar de toekomst die goed bij mij past.”

Tommy Stroot

“Met de komst van Andrine is onze selectie compleet. Ze is voor ons een versterking op het middenveld maar kan ook heel goed achterin van waarde zijn. Buitenlandse speelsters geven vaak weer een andere dynamiek aan de groep die denk ik voor ons goed is. Met Andrine hebben we een hele positieve speelster die graag weer een volgende stap zet in haar carrière en dit samen met onze ploeg wil doen. Ze is fysiek sterk in de duels maar ook iemand die makkelijk voetbalt. Komende week sluit ze aan bij de groep.”

Foto en tekst: FC Twente

Het bericht Noorse international naar FC Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!