Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Shanice van de Sanden: “Hallo! We zijn gewoon Europees kampioen!”

‘Over de twee maanden dat we naar de finale hebben toegewerkt zijn we echt familie geworden’, vertelt Shanice van de Sanden aan Vogue over de Oranje Leeuwinnen waarmee ze het Europees Kampioenschap glorieus won. Naast dat Shanice het vuur uit de schenen loopt op het veld – ze staat ook bekend om haar snelheid – en zelfs een leek kan zien wat een ongelofelijk sterke speler ze is, valt de 24-jarige aanvalster ook op door haar verschijning. Rode lipstick, eyeliner à la Amy Winehouse en immer gelakte nagels zijn onderdeel van haar sporttenue. Jazzing it up on and off the pitch.

In lijn met Shanice’s gevoel voor stijl en spirit, zette sponsor Nike in samenwerking met de KNVB speciaal voor het nationale team een OranjeLeeuwin – in plaats van leeuw – als logo op de borst.

Terwijl haar vakantie net is begonnen, en de voetbalster nog steeds amper is bijgekomen van haar succes, trapt Shanice een balletje met een aantal van haar piepjonge fans in de Nike headquarters in Hilversum. Hier spreken we de speler van Liverpool FC over de symbolische OranjeLeeuwin, vriendschap achter de schermen en het professionele vrouwenvoetbal van de toekomst. Lees hier verder.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Shanice van de Sanden: “Hallo! We zijn gewoon Europees kampioen!” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *