Anouk Dekker enige Nederlandse in Franse competitie

De voorlopige enige Nederlandse inbreng in de Franse Feminine Division 1 is die van Anouk Dekker. De Europees kampioen speelt met haar Montpellier HSC op 3 september een uitwedstrijd tegen ASPTT Albi.

De teams speelden pas zeven keer tegen elkaar en Montpellier won er zes waarbij het in december 2016 zelfs 7-0 werd. Naast Sofia Jakobsson die vier keer wist te scoren pikte ook Anouk Dekker toen een doelpunt mee. De international speelt komend seizoen in de Champions League omdat het in de laatste drie wedstrijden van de competitie belangrijke punten verzamelde. Het team van Loes Geurts, PSG en naar alle waarschijnlijkheid haar ex-werkgever, liet die punten juist liggen. Hierdoor kwam Montpellier langszij op de ranglijst.

De kampioen van afgelopen seizoen, Olympique Lyonnais, opent het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Rodez.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Anouk Dekker enige Nederlandse in Franse competitie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!