IJFC ter voorbereiding op nieuwe seizoen op trainingskamp

De selectie van IJFC is inmiddels gestart met de voorbereiding op het seizoen 2017/2018. Er volgt nog een trainingsweekend en daarna moet de selectie klaar zijn voor zowel de beker als de competitie.

Er zijn vijf nieuwe speelsters toegevoegd aan de selectie; drie jonge talenten en twee speelsters die na een voetballoze periode de draad weer oppakken.

De selectie staat onder begeleiding van het duo Marcel van den IJssel en Betty van Dijk en de groep bestaat uit de volgende speelsters: Demy van der Aar; Eva van Bavel; Anne Bik; Sharon van de Bilt; Rianne Broers; Michelle Buma; Mandy Cozijn; Demi van Dijk; Laura Gaasenbeek; Romy Grondhuis; Robin Hendriks; Larissa Heshusius; Audrey van der Horst; Tamara Kamps; Malissa Klein; Felicia Kubbenga; Shamarah Lemmers; Sigrid Lieverse; Romy Middelkoop; Lysanne van Oostrom; Kirsten Plug; Jennifer Ramjiawan; Germaine de Randamie; Jaleesa Ruis; Roeyel Scholten; Keij Sluijk; Lois Spliet; Iris van der Stelt; Nikki van der Velde; Petra Verbeek; Iris Werkhoven.
Nieuw: Laura Broers; Gaby Muschter; Annika Schrijvers; Jiska Uijtdehaage en Tessa Verhaar.

Het bericht IJFC ter voorbereiding op nieuwe seizoen op trainingskamp verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!