Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Roeland ten Berge nieuwe coach van sc Heerenveen

Ten Berge (op foto 2e van links) is vanaf 2011 hoofdtrainer geweest in de top van het amateurvoetbal bij DVS’33, Excelsior’31 en Berkum. Daarvoor vanaf 1999 al jeugdtrainer bij diverse clubs waaronder 4 jaar bij Go Ahead Eagles. Tevens is Ten Berge al sinds 2000 werkzaam voor de KNVB in diverse functies waarvan de laatste paar jaar als docent Technische opleidingen.

Naast het hoofdtrainerschap SV Heerenveen geeft Ten Berge dit seizoen trainingen voor de KNVB, UEFA B en UEFA C/B voor (ex) profs.
Samen met Dennis Demmers is hij eigenaar van www.football2improve.com

Het bestuur van de stichting Vrouwenvoetbal Heerenveen is blij met de komst van ten Berge.Het vrouwenvoetbal is één van de snelst groeiende sporten in Nederland en zelfs de snelst groeiende teamsport onder de jeugd. Met het fantastische resultaat van de Oranje Leeuwinnen tijdens de WEURO 2017 heeft het vrouwenvoetbal een geweldige boost aan belangstelling gekregen. Als Stichting Vrouwenvoetbal Heerenveen willen we het vrouwenvoetbal in Noord-Nederland meer en beter op de kaart zetten.

Tekst: Stichting Vrouwenvoetbal Heerenveen
Foto: Football2improve

 

Het bericht Roeland ten Berge nieuwe coach van sc Heerenveen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.