Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vreugdenhil speelt internationale finale met Valencia CF

Jennifer Vreugdenhil, ex-ADO Den Haag, verhuisde deze zomer naar Valencia CF. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen speelde de ploeg het COTIF toernooi waarin zelfs de finale werd bereikt.

In de eindstrijd werd met 1-3 verloren van Atlético Madrid, Vreugdenhil keepte de gehele tweede helft. De derde plaats dit toernooi ging naar het nationale team van Marokko, vierde werd Levante en op de laatste plaats eindigde het Franse ASPTT Albi.

De Nederlandse heeft al enkele wedstrijden in de voorbereiding mogen keepen en trapt haar team op 3 september de competitie af met een uitwedstrijd tegen Real Sociedad. Overigens spelen Lieke Martens en Vreugdenhil op 15 oktober tegen elkaar als Valencia CF op bezoek gaat bij FC Barcelona.

Foto: VCF_Femenino (Twitter)

Het bericht Vreugdenhil speelt internationale finale met Valencia CF verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vreugdenhil speelt internationale finale met Valencia CF

Jennifer Vreugdenhil, ex-ADO Den Haag, verhuisde deze zomer naar Valencia CF. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen speelde de ploeg het COTIF toernooi waarin zelfs de finale werd bereikt.

In de eindstrijd werd met 1-3 verloren van Atlético Madrid, Vreugdenhil keepte de gehele tweede helft. De derde plaats dit toernooi ging naar het nationale team van Marokko, vierde werd Levante en op de laatste plaats eindigde het Franse ASPTT Albi.

De Nederlandse heeft al enkele wedstrijden in de voorbereiding mogen keepen en trapt haar team op 3 september de competitie af met een uitwedstrijd tegen Real Sociedad. Overigens spelen Lieke Martens en Vreugdenhil op 15 oktober tegen elkaar als Valencia CF op bezoek gaat bij FC Barcelona.

Foto: VCF_Femenino (Twitter)

Het bericht Vreugdenhil speelt internationale finale met Valencia CF verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *