Matchcenter: Nederland O19 – Italië O19

Om 16.00 uur de laatste groepsfase wedstrijd tussen Nederland en Italië. De wedstrijd wordt gespeeld in het Shamrock Park (Portadown). Het team van bondscoach Jessica Torny is als groepshoofd naar de halve finale. En heeft het daarmee ook een WK O20 ticket weten te verzilveren. De tegenpartij is al uitgeschakeld voor een halve finale plaats. De andere wedstrijd tussen Frankrijk en Engeland is bijzonder. De Engelsen moeten winnen om de halve finale te halen. Voor Frankrijk is een punt voldoende en mocht dat lukken dan wordt er een play-off wedstrijd gespeeld. Dit omdat Frankrijk als organiserend land van het WK O20 al is geplaatst spelen de nummers drie van poule A en B één wedstrijd tegen elkaar.

 

Thuis Uit Livescore
Nederland Italië
Engeland Frankrijk

 

Vanavond worden de laatste twee wedstrijden van poule A gespeeld. Duitsland gaat als groepswinnaar naar de halve finale mag tegen Noord-Ierland want zij maken ook nog kans voor de halve finale. Het is een utopie maar niet uitgesloten. En de tweede wedstrijd is tussen Spanje en Schotland. De Schotten moeten winnen en Spanje mag gelijk spelen, mocht Noord-Ierland winnen dan is het onderlinge resultaat in het voordeel van de Spanjaarden. Beide wedstrijden zijn om 20.00 uur.

Het bericht Matchcenter: Nederland O19 – Italië O19 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!