Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ajax kent goede generale richting Champions League

Ajax speelde woensdagavond bij voetbal vereniging Noordwijk, de club van Edwin van de Sar, een oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag.

De residentie club kwam niet tot scoren maar Ajax wist via Loïs Oudemast, Ana Romero Moreno en Chantal de Ridder een 3-0 overwinning te pakken. Op de dag zelf was een clinic georganiseerd vanuit beide Eredivisie teams dat goed werd bezocht. En speelde Lauren Delleman voor het eerst tegen haar oude club.

De Amsterdamse club moet in de kwalificatieronde van de UEFA Women’s Champions League zien af te rekenen met Standard Luik, Rigas Futbola Skola en Pärnu Jalgpalliklubi. De groepswedstrijden worden gespeeld in Estland tussen 22 en 28 augustus. Bekijk hier het hele programma.

Het bericht Ajax kent goede generale richting Champions League verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.