Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Dolstra met Stjarnan in IJslandse bekerfinale

Stjarnan speelt met Kim Dolstra de finale van de IJslandse beker. In het eigen Samsung Völlurinn stadion werd in de halve finale in de extra tijd tegenstander Valur met 1-0 verslagen. Stjarnan stond al vijf keer eerder in de bekerfinale en won daarvan drie keer.

De tegenstander is de huidige nummer drie van de competitie, IBV dat via de penalty’s de finale wist te bereiken, Grindavik bleek een flinke horde. In de reguliere tijd kwam IBV via de Canadese Cloe Lacasse op een 1-0 voorsprong. Pas diep in de blessuretijd van de tweede helft wist Elena Brynjarsdottir namens Grinddavik de 1-1 te maken. In de extra tijd gebeurde niet zoveel behalve vier gele kaarten en één rode, allemaal voor Grindavik. De penaltyserie eindigde in een 5-3 winst, Elena Brynjarsdottir en Lauren Brennan misten voor het uitspelende team en Cloe Lacasse maakte de beslissende voor IBV.

De finale tussen Stjarnan en IBV is op 8 september 2017 en staat om 21.15 uur gepland.

Foto: Stjarnan FC (Facebook)

Het bericht Dolstra met Stjarnan in IJslandse bekerfinale verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *