Koop nu je PSV Vrouwen Seizoen Club Card

PSV Vrouwen is gestart aan de voorbereiding op een nieuw seizoen in de Eredivisie Vrouwen. Het team is inmiddels vijf nieuwe speelsters en twee Europese kampioenen rijker. Gaat het nieuwe team dit seizoen voor een verrassing zorgen? Vanaf vrijdag 1 september start de Eredivisie Vrouwen en kun jij het team op de voet volgen! Voor slechts EUR 20,00 kun je naar alle competitie- en play-offs wedstrijden op De Herdgang. Ook thuiswedstrijden in het bekertoernooi, waar PSV Vrouwen afgelopen seizoen tot de finale reikte, zijn inbegrepen.

Het is mogelijk om de PSV Vrouwen Seizoen Club Card online te bestellen (link). Je krijgt de seizoenkaart dan thuisgestuurd. Bij het verkooploket op De Herdgang zijn uiteraard ook de PSV Vrouwen Seizoen Club Cards verkrijgbaar. De eerste competitiewedstrijd in eigen huis wordt vrijdag 8 september tegen sc Heerenveen gespeeld. De oefenwedstrijden in de voorbereiding zijn gratis toegankelijk.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Koop nu je PSV Vrouwen Seizoen Club Card verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!