Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Trotse Van de Donk wenst Martens succes

Na het succes op het EK met de OranjeLeeuwinnen, valt Lieke Martens wellicht weer in de prijzen. De 24-jarige aanvalster behoort namelijk tot de drie overgebleven kandidaten voor de prijs van Europees voetbalster van het jaar. En daar is Daniëlle van de Donk enorm trots op, zo laat de middenveldster van Arsenal onder andere weten via Instagram.

Tijdens de loting voor de groepsfase van de Champions League wordt bekend wie er met de prijs naar huis gaat. Dit betekent dat Martens op donderdag 24 augustus hoort of ze heeft gewonnen. Pernille Harder en Dzsenifer Marozsán zijn de andere kanshebbers, die allemaal aanwezig zullen zijn in Monaco. Vorig jaar ontving Ada Hegerberg de Europese onderscheiding.

OMG!! This one is nominated by UEFA for ‘player of the year’.. Couldn’t be more proud!! Go get the trophy now, you earn it! 👏🏼 @liekss

Een bericht gedeeld door Daniëlle van de Donk (@daniellevddonk) op

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Trotse Van de Donk wenst Martens succes verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *