VIOD VR1 speelt een bijzondere oefenwedstrijd

VIOD en v.v. Kollum organiseren op vrijdagavond 18 augustus een oefenwedstrijd tussen het eerste vrouwenteam van VIOD en een regioteam waarin talentvolle voetbalsters van negen regionale voetbalclubs vertegenwoordigd zijn. De wedstrijd die op sportpark Baensein te Kollum wordt gespeeld, begint om 19.00 uur.

Het regioteam staat onder leiding van de hoofdtrainers van v.v. Kollum, Henk de Boer en Atze van der Wijk. De speelsters komen van de volgende verenigingen: VIOD VR2, Kootstertille, Drogeham, Twijzel, Friese Boys, WTOC, de Lauwers, Be Quick Dokkum, Hardegarijp en v.v. Kollum.

Een unieke kans voor regionale talenten om zich eens te meten met het hoogste (hoofdklasse!) niveau in de regio. En het sluit natuurlijk heel mooi aan op het succes van de oranje leeuwinnen die het EK onlangs wonnen. Vrouwen- en meidenvoetbal is ook in onze regio groeiende en het organiseren van een dergelijke regio-wedstrijd is een prachtige manier om dat nog meer te stimuleren.

Om zich voor te bereiden op de wedstrijd traint het regioteam vooraf twee keer op het terrein van v.v. Kollum. De bijzondere wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Jelle Boerema, tevens wethouder van de gemeente Kollumerland c.a. Entree is vrij en er wordt natuurlijk gehoopt op een grote opkomst.

Tekst: Rtvnof

Het bericht VIOD VR1 speelt een bijzondere oefenwedstrijd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!