Bakker en Peeters naar Kazachstan

De internationaal fluitende KNVB scheidsrechter Vivian Peeters reist in oktober af naar Kazachstan. Ze zal daar een aantal duels in groep 2 van de EK kwalificatie voor O19 jaar fluiten. Nicolet Bakker is als assistent-scheidsrechter aangewezen voor het kwalificatietoernooi.

Naast gastland Kazachstan komen ook Engeland, Slovenië en Wales uit in groep 2 van de EK kwalificatie voor O19. Elk land speelt in deze ronde drie wedstrijden. Deze worden gespeeld op 18 oktober, 21 oktober en 24 oktober. Nederland is ingedeeld in groep 6 samen met Ierland, Estland en Letland. De nummers één en twee van iedere groep plaatsen zich voor de Eliteronde.

De beste teams van de Eliteronde plaatsen zich uiteindelijk voor het Europees kampioenschap dat in 2018 in Zwitserland wordt gehouden.

Het bericht Bakker en Peeters naar Kazachstan verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!