Frankrijk en Spanje spelen EK O19 finale

De tweede halve finale op het EK O19 in Noord-Ierland ging tussen Duitsland en Frankrijk. De all-time titelhouder uit Duitsland tegen regerend kampioen Frankrijk begon goed voor de Duitsers. De beloning kwam pas vijf minuten voor tijd van de eerste helft via Klara Bühl. De Fransen kwamen pas twintig minuten voor tijd langs zij en had daar wel twee invalsters voor nodig. Eerst zorgde Julie Thibaud voor de 1-1 en drie minuten later was het Emelyne Laurent voor de 1-2 voorsprong.

En Engeland pakt het extra WK O20 ticket in Frankrijk volgend jaar. In een makkelijke wedstrijd tegen Schotland werd het 0-2 door doelpunten van Zoe Cross en Mollie Rouse. Dus naast Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje ook Engeland op het WK O20 van 7 augustus tot en met 26 augustus 2018.

De 1-0 van Klara Bühl

De 1-1 van Julie Thibaud

De 1-2 van Emelyne Laurent

Foto: UEFA Womens EURO (Twitter)

Het bericht Frankrijk en Spanje spelen EK O19 finale verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!